INTERNET PRODAJA
KATEGORIJE
Kralja Petra I 52, 22320 Inđija
065 22 55 876
Ponedeljak - Petak: 08 - 19h
prodaja@automisel.rs

Cerada za motor L

1.400,00 RSD

Brza isporuka
Pozovite na: 065/2255876

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

Cerada za motor L veličina –  232 sm h 100 sm h 125 sm

Cerade vrhunskog kvaliteta koje štite vaš motor od sunca, kiše, prasine, smole i izmeta. Cerade za motore štite od vremenskih nepogoda tokom svih godišnjih doba.Cerade za motore su od tankog, nepoderivog materijala i krojene su po obliku motora što znači da prednji deo ima suženje, a gornji i zadnji deo proširenje, za razliku od nekih cerada koje su krojene kao ravna vreća za pokrivanje od lošeg poderivog najlon materijala. Takođe poseduju dve rupe za sajlu, ušivene na dnu cerade i elastične trake napred i nazad.

Cerade se izuzetno lako montiraju i demontiraju i poseduju elasticne trake ušivene na prednjem i zadnjem delu za bolje zadržavanje cerade na motor.

Cerada za motor L

Dimenzije cerade:
Dužina cerade: 232 cm
Širina cerade: 100 cm
Visina cerade: 125 cm

Upustvo za montiranje
Postaviti ceradu preko vašeg motornog vozila i obaviti ga elastičnim delom napred i pozadi. Proveriti da li cerada u potpunosti pokriva vaš motor. Koristiti dodatne sajle i kuke ako je neophodno, (nisu uključene u pakovanje)

Čisćenje
Ceradu čistiti isključivo vodom iz česme sa četkom ili spužvom. Ne koristiti hemikalije, sapun ili šampon. Sačekati da se osuši pre pakovanja.

Upustvo za korisćenje

  • Očistiti motor od prašine i nečistoća pre postavljanja cerade. U slučaju jakog vetra cerada se može pomerati i oštetiti motor zbog nečistoća i prašine
  • Nikad ne postavljati ceradu na sveže ofarban motor!! Kada je motor pokriven ceradom ne postavljati nikakve objekte preko motora. Ceradu koristiti isključivo za pokrivanje suvog motora.