INTERNET PRODAJA
KATEGORIJE
Kralja Petra I 52, 22320 Inđija
065 22 55 876
Ponedeljak - Petak: 08 - 19h
prodaja@automisel.rs
PočetnaInternet prodajaAuto opremaGumene patosnice Volkswagen Tiguan (2009-) Schweizer

Gumene patosnice Volkswagen Tiguan (2009-) Schweizer

2.990,00 RSD

Brza isporuka
Pozovite na: 065/2255876

Šifra proizvoda: S-043 Kategorije: ,

Opis

Gumene patosnice Volkswagen Tiguan (2009-) Schweizer

Auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje ,dve zadnje tipske patosnice i jedne patosnice za tunel između zadnjih sedišta. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Na svakoj patosnici se nalazi i znak vozila.

Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilana.

Dodatni podaci o uvozniku i zemlji porekla nalaze se na deklaraciji proizvoda.

ProizvođačSchweizer
Težina5 kg
Materijal PatosniceGuma+PVC
Model VozilaTiguan
Marka VozilaVolkswagen

 

Dodatne informacije

Model

Tiguan