INTERNET PRODAJA
KATEGORIJE
Kralja Petra I 52, 22320 Inđija
065 22 55 876
Ponedeljak - Petak: 08 - 19h
prodaja@automisel.rs
PočetnaInternet prodajaAuto opremaPatosnice za kamioneKamionske gumene patosnice MAN F90 (1994-) sa odmoristem – Frogum

Kamionske gumene patosnice MAN F90 (1994-) sa odmoristem – Frogum

5.500,00 RSD

Brza isporuka
Pozovite na: 065/2255876

Šifra proizvoda: 0071-ZPMF90 Kategorija:

Opis

Kamionske gumene patosnice MAN F90 (1994-) sa odmoristem – Frogum 0071zp

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice a u zavisnosti od modela i tipa automobila set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilana. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica

Zemlja uvoza: Poljska

ProizvođačFrogum
Težina6 kg
Materijal PatosniceGuma
Marka VozilaKamionske
Model VozilaMAN

Dodatne informacije

Marka vozila

MAN

Materijal patosnice

Tepih

Model

F90