INTERNET PRODAJA
KATEGORIJE
Kralja Petra I 52, 22320 Inđija
065 22 55 876
Ponedeljak - Petak: 08 - 19h
prodaja@automisel.rs
PočetnaInternet prodajaAuto opremaObavezna oprema i priborZaštita za zadnja sedišta za pse MAKS L-Kegel

Zaštita za zadnja sedišta za pse MAKS L-Kegel

2.580,00 RSD

Brza isporuka
Pozovite na: 065/2255876

Opis

Zaštita za zadnja sedišta za pse MAKS L-Kegel

MAKS  prostirka za pse – presvlaka namenjena za nošenje psa na zadnjem sedištu vozila, obezbediće udobnu, sigurnu i udobnu vožnju i vama i vašem psu.

Pas će moći da legne u pokrivač kao u „visećoj mreži“, što će putovanje učiniti prijatnijim. Obloga će takođe pružiti odgovarajuću zaštitu za vaše presvlake, zahvaljujući čemu ćete izbeći neugodnu prljavštinu u unutrašnjosti vozila. Dodatno opremljena bočnim prekrivačima koji štite i stranice sedišta. Proizvod je vrlo jednostavan za sastavljanje i čišćenje.

Izuzetno praktičan proizvod koji štiti presvlake automobila od bilo kakve kontaminacije, ogrebotina, oštećenja i od pseće dlake, koju je često teško ukloniti jer se lepi za presvlake. Navlaka je izrađena od jake, teško probojne tkanine koja je antialergijska i bez mirisa.

Materijal je slabo propustan, što znači da je veoma otporan na upijanje tečnosti i mirisa. Zahvaljujući ovom svojstvu, presvlake automobila su zaista dobro zaštićene, a sam poklopac je teško oštetiti. Velika površina navlake sa dva bočna poklopca štitiće i presvlake sofe i njene stranice, koje su takođe izložene oštećenjima, posebno kada pas uđe u automobil. Navlaka se čvrsto uklapa u sedište i formira neku vrstu viseće mreže koja štiti psa od modrica i povreda kojima je izložen tokom putovanja. Pokrivanje prostora između prednjih sedišta efikasno obeshrabruje psa da skoči na prednja sedišta, što osigurava sigurnost i vašeg ljubimca i vas. Tamne boje omota učiniće da se proizvod savršeno uklopi u unutrašnjost svakog automobila.

Navlaka se vrlo lako stavlja i skida – samo je postavite na sedište i provucite rupe kroz prednje i zadnje naslone za glavu. Zbog specijalnog dizajna, poklopac se može skinuti sa automobila zajedno sa blatom i dlakom koji su ostali nakon transporta psa. Prljavština ostaje unutar „viseće mreže“ i lako se odbacuje nakon uklanjanja poklopca. Sve mrlje na materijalu se vrlo lako uklanjaju – samo ih obrišite vlažnom krpom. Nakon preklapanja poklopac ne zauzima mnogo prostora, pa ga možete nositi svuda sa sobom. Proizvod ugledne kompanije Kegel-Błazusiak. Najveći proizvođač i izvoznik u industriji prekrivača za automobile i radne odeće. Proizvedeno u Poljskoj, uglavnom od poljskih sirovina, u skladu sa svim standardima kvaliteta Evropske unije.

Materijal:
SPUNBOND (100% poliester)

 

Dimenzije:
Širina: 127 cm
Dužina: 165 cm

 

Prednosti proizvoda:
– Zaštita sedišta od prljavštine, kose, ogrebotina
-Materijal koji teško propušta, ne upija mirise.
– Sigurnost i udobnost kućnih ljubimaca
– Specijalne rupe koje omogućavaju psu da se pričvrsti za pojaseve uzicom za automobil
– Udobnost upotrebe
– Zaštita presvlake
– Zaštita celog zadnjeg sedišta uključujući i bočne strane
– Vrlo jednostavno održavanje / čišćenje
– Brza montaža – nema potrebe za uklanjanjem naslona za glavu
– Lako za skladištenje

 

Navedena cena važi za jedan komad.

 

Dodatne informacije

Kozmetika

Sredstvo za čišćenje felni