Uslovi korišćenja

REGISTRACIJA

Kako bi ste iskoristili sve mogućnosti koje internet prezentacija kompanije nudi, neophodno je da izvršite registraciju.

Izvršavanjem registracije imate mogućnost online porudžbine proizvoda kao i da vas, u slučaju da želite, putem elektronske pošte obaveštavamo o aktuelnoj ponudi.

Auto Mišel zadržava pravo da u slučajevima lažnog predstavljanja, uvredljivog ponašanja ili sličnog odbije Vašu registraciju.

Podaci uneti prilikom registracije su lični podaci kupca i kupac ne bi trebalo da ih prenosi trećem licu.

Za bilo kakvu štetu prouzrokovan u propustom kupca Auto Mišel ne snosi nikakvu odgovornost!

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Auto Mišel se obavezuje da će čuvati privatnost svih kupaca.

Vaše podatke, koje ste naveli prilikom registracije, Auto Mišel će koristiti isključivo radi kupoprodaje i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe, niti dostavljati trećim licima.

OPIS PROIZVODA

Auto Mišel nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije i potpunije moguće. Takođe, Auto Mišel ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda potpuno tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Ukoliko kupljeni proizvod odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu, možete isti vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom, koja je dobijena uz proizvod, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

CENE PROIZVODA

Sve cene prikazane na sajtu su sa PDVom. Auto Mišel se obavezuje da će prihvatiti svaku porudžbinu bez obzira da li se cena određenog proizvoda promenila nakon kreiranja porudžbenice. Auto Mišel ima pravo da otkaže porudžbinu uz slanje obaveštenja putem elektronske pošte u koliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu.

AŽURIRANJE PODATAKA NA SAJTU

Auto Mišel zadržava pravo ažuriranja podataka na internet prezentaciji bez prethodne najave.

Pošiljka robe

Auto Mišel tim će se potruditi da sve porudžbine prispele do 12h pošalje istog dana, kako bi one već sutra bile na Vašoj adresi.

Sve proizvode poručene putem online shop-a isporučuje kurirska služba u roku od 24h od dana slanja, osim subote i nedelje.

Sve ostale porudžbine koje pristignu kasnije u toku radnog dana, biće realizovane u toku sledećeg radnog dana.

Načini plaćanja za online kupovinu

Sve cene na sajtu www.automisel.com su prikazane sa uračunatim PDV-om.

Prilikom kupovine online, Auto Misel podržava sledeće načine plaćanja:

Plaćanje pouzećem  podrazumeva plaćanje porudžbine kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

Pravna lica i preduzetnici bezgotovinski: profakturom ili fakturom ili gotovinski uz izdavanje gotovinskog računa

Dostavu pošiljke plaća kupac prilikom preuzimanja po cenovniku kurirske službe.

NAPOMENA: Kupac je obavezan da prilikom preuzimanja paketa pregleda i proveri robu zbog mogućih fizičkih oštećenja.